Közlemények

A tavalyi nagysikerű fűtéstechnikai oktatássorozat folytatásaként a mai napon újabb eredményes partneri képzést tartott hazánk és a világ első számú klímamárkájának vezérképviselete a Liget Wellness és Konferencia Hotelben Szarvason. A megújuló energiaforrások térhódításával a hőszivattyúk témaköre évről évre egyre nagyobb érdeklődésre tart számot. A professzionális képzés tematikusan alapszinten dolgozta fel profi oktatóink előadásai által: – a hőszivattyús fűtési rendszerek teljes körű működését, – a készülék kiválasztásának szempontjait, – az igényelhető kedvezményes tarifákat, – a telepítés és beállítás pontos lépéseit, – a szakszerű üzemeltetést és – a telepítés ellenőrzés szigorításának elemeit. A 120 fő részvételével megrendezett szakmai workshopok legfőbb célja a hosszútávú minőségbiztosítás a csúcstechnológiás Gree-termék, megbízható szakember és informatív háttértámogatás háromszögében. Bízunk benne, hogy minden partnerünk praktikus információkkal gazdagodott ez alkalommal is a népszerű, azonnal és készletről elérhető Gree Versati hőszivattyúk telepítéséhez. Sikeres beüzemelésekben bővelkedő Gree-szezont kívánunk. További termékinfo az alábbi linken: https://hoszivattyu-kereso.hu/

Napjainkban a kivitelezések során fellépő alapanyag beszerzési nehézségek áthidalására tökéletes megoldást képesek nyújtani a GREE márka hőszivattyús folyadékhűtői, melyek 32 kW és 60 kW-os érhetők el a magyarországi kizárólagos forgalmazó, a Cool4U Systems Kft. raktárkészletéről akár egy munkanapos szállítási határidővel. Amennyiben nagyobb teljesítményre van szükség, moduláris kivitelének köszönhetően akár 16 db egység is összekapcsolható belőle egy rendszerre, továbbá a kaszkád vezérléshez is mindössze egy darab gyári vezérlő szükséges, melyet szintén a forgalmazó biztosít. Ezek a folyadékhűtők – a környezettudatosságot figyelembe véve – R32-es hűtőközeggel vannak töltve és inverteres kompresszorokkal szerelve. A moduláris folyadékhűtők további előnyei közé tartozik a kompakt méretből adódó könnyebb szállíthatóság, illetve a megfelelő elhelyezés lehetősége is. A Cool4u System Kft. a gépek beszállításán kívül teljes műszaki támogatással, méretezéssel és akár helyszíni segítségnyújtással áll a partnerei rendelkezésére. www.hoszivattyu-kereso.hu

Idén már nem csak a monoblokkos Gree Versati III hőszivattyú érhető el 6-16 kW-ig terjedő teljesítményben R32-es hűtőközeggel, hanem az osztott rendszerű gépek is. Ennek köszönhetően az eddig nagy számban értékesített Gree Versati II+ hőszivattyúinkat is váltja az új széria, illetve már a teljes teljesítményválaszték megtalálható az új modellből R32-es hűtőközeggel. Itt azonban még nincs vége. A hagyományos split kivitelen kívül az év közepétől elérhetővé válik az All in One, beépített HMV tárolós berendezés is akár 16kW-os fűtési kapacitással az eddigi 10kW-ig terjedő teljesítményen túl. A Versati III minden modellje rendelkezik beépített Wi-Fi vezérléssel, Modbus csatlakozási lehetőséggel és magyar nyelvű menüvel. A Gree hőszivattyúk széles működési tartománnyal, magas hatékonysággal és megbízható működéssel rendelkeznek. A termékek magyarországi forgalmazója a Cool4u Systems Kft. kimagasló műszaki támogatással, nagy raktárkészlettel és több mint 20 éves tapasztalattal biztosítja a berendezések stabil pozícióját a hazai piacon.

Gree termékeink bekerültek a TERC ajánlatkészítő programba, és egyben ÉNGY számokat is kaptak. Ezzel megkönnyítettük az ajánlatadást és pályázati lehetőségeket mindenki számára.

Már készleten (raktárról elérhető) az új moduláris, A++ energiaosztályú Gree inverteres folyadékhűtő. A megfizethető csúcstechnológia! Elérhető 32 kW-os és 65 kW-os teljesítményben!